Brugsanvisning Flypad

FlyPad er et nyudviklet og patenteret produkt til brug for indfangning af fluer når hesten er på fold eller på ridetur.

På varme og solrige dage sværmer der mange fluer omkring hestens hoved til stor irritation for hesten.

De sætter sig ved øjnene for at høste væske og protein fra øjensekretet, som de skal bruge til deres ægproduktion. 

FlyPad virker bedst på folden, når varme og sol skaber stor aktivitet hos fluerne. Til staldmiljøet anbefaler vi FlyCatch.

FlyPad udnytter hestens øjensekret som lokkemiddel. FlyPad placeres derfor tæt på hestens øje via grimen eller trensen. Fluerne sværmer og sætter sig mange tilfældige steder på hestens hoved. Det udnytter FlyPad, ved at fluerne også vil sætte sig på limpladen og blive fanget.

01.
FlyPad monteres på grimmen ved at klikke den på rundt om grimens rem. Grimens rem må ikke være for tyk, da FlyPad holderen da vil krumme for meget og limpladen  vil  komme til at sidde for løst. Der er 3 låse der holder den fast.

02.
Brug foldgrimen monteret med FlyPad efter behov. Dette når du synes fluemængden og irritationen for hesten er for stor.

 

03.
Limpladen skydes ind i holderen. Små tappe på sidderne og en i hver ende holder limpladen på plads. Det hvide beskyttelsespapir fjernes.

 

04.
FlyPad er nu klar til at fange de fluer der sværmer om hestens hoved mens den går på folden. Benyt først foldgrimen med FlyPad når hesten har rullet sig.

 

Skal du træne eller ride tur, kan du nemt have en FlyPad monteret på trensen. Placerer FlyPad så tæt på hestens øjne som muligt, da fluerne tiltrækkes af hestens øjnesekret. 

FlyPad er meget nem at monterer. Når du er færdig med at ride, så lad FlyPad holderen blive siddende, da plastlåsene ikke kan holde til flere gange af- og påmontering. 

VIGTIGT

  • ​Brug ikke FlyPad i stalden. Hestene gnubber sig, og dermed er der øget risiko, for at FlyPad ødelægges.
  • FlydPad kan ikke på- og afmonteres mange gange, da funktionen af de 3 låse svækkes.
  • Er der andre hesteejere i området, så del din viden, så de også kan gøre en indsats for at bekæmpe fluerne. Køb gerne FlyPad sammen og opnå rabat ved storkøb.
  • Anvend altid en særlig grime med FlyPad, som kun bruges, når der skal fanges fluer i folden.
  • Ved udlukning på fold; vent da med at skifte grime, til hesten har rullet sig. Grus og græs vil hurtigt sætte sig i limen og gøre det ubrugeligt.
Luk menu
Select your currency
EUREuro
da_DK
en_GB de_DE es_ES fr_FR da_DK
×
×

Kurv